...je stigao!

BESKONAČAN EKRAN ZA BOLJI DOŽIVLJAJ

Fly V1 donosi veći ekran na manjem uređaju. Infinity screen od 5,5“ pruža široki pogled i preglednost sadržaja. Prilagođen format ekrana 18:9 uz izuzetno tanak okvir, omogućava jednostavno rukovanje uređajem, a Gorilla Glass ekran pruža čvrstoću te doprinosi modernom dizajnu uređaja.

PREPOZNAJE VLASNIKA

Predobra opcija Fly V1 pametnog uređaja FACE ID, koja prepoznaje lice i osmjeh svog vlasnika kako bi se otključao uređaj. Osim prepoznavanja vašeg lica smartphone ima i opciju otključavanja otiskom vašeg prsta.

PREDOBAR DIZAJN

Zadnja strana Fly V1 ima atraktivan dizajn i tzv. Mirror look završnu obradu, pa se u telefonu možete i ogledati. Vrhunskom dizajnu posebno doprinosi izuzetno elegantno i tanko kućište.

Mirror

LOOK

HVATA SVAKI OSMIJEH

Najdraže aktivnosti poput selfie fotografija i beleženja najdražih trenutaka podržavaju dve kamere, zadnja kamera od 13MP i prednja od 8MP sa posebnim blicom! Kvalitetne kamere i blic dolaze u sklopu uređaja koji je cjenovno više nego pristupačan, pa time i lako dostupan svima.

13MP

ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

Osim snažnih karakteristika od 3GB RAM memorije i Mediatek procesora, telefon Fly V1 ima najnoviji Android 8.0™ Oreo koji omogućava brži i fluidniji rad uređaja – što je karakteristika kojom se danas mogu pohvaliti veliki proizvođači. Tu je i velika baterija od 3000 mAh koja ima opciju uštede i brzog punjenja!

PREDOBRI DETALJI

prednji

blic

DTS

zvuk

split

screen

odličan

slim dizajn

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Brzina 4G

3 GB RAM

32 GB memorija

Dual SIM

13 MP/8MP

dvostruki blic

5,5 HD IPS 18:9

3000 mAh

Gorilla

glass

Android

8.0

PREDOBAR te čeka

PRODAJNA MJESTA

Saznaj više na VIVAX stranicama

Prati novosti, promocije i konkurse na VIVAX.cg Facebook stranici.

 

2018 © Predobar All right reserved.

Android